× Search

Nieuwsberichten

Type Basisaanbod

BuBaO

SuperUser Account 0 1554

Wij bieden hen een warm, huiselijk en veilig klimaat, rekening houdend met het tempo en ontwikkelingsniveau van ieder kind. De accenten liggen op levenspraktisch denken, zelfredzaamheid, functionele schoolse vaardigheden, communicatie, lichaamsbeleving, muzische vorming en vrijetijdsbesteding.

VERVOEROEFENING

Wij zijn donderdag op vervoeroefening geweest

SuperUser Account 0 4149

Het was in 2 groepen.  Een groep ging zelfstandig.  Een groep met juf Sandra en Cindy. Wij zijn met de bus naar Antwerpen Rooseveltplaats gegaan, dan te voet naar ’t station.  Daar hebben wij zelfstandig oefeningen gedaan.  Wij zijn met de trein naar Brecht Noordenkempen gereden en met de bus terug naar Wuustwezel gegaan. De andere groep heeft het traject omgekeerd gedaan.  Hun bus was nog in pan gevallen.  De juf kreeg het weeral warm, hahahahahaha! Het was plezant !!

LUCHTDOOP IN DEURNE

Keitof!

SuperUser Account 0 4352

Dinsdag 30 september zijn wij met 21 leerlingen en 4 leerkrachten naar de luchtdoop geweest. Op de luchthaven van Deurne.  We  kregen een gids die bij ons bleef. Toen we daar waren hebben we eerst gegeten. Daarna nog eerst eventjes gewacht en om 12.30u stegen we op met Brussels Airlines. We vlogen over het sportpaleis en over de haven. De rit duurde ongeveer 20 min. Na de rit was er nog een receptie met en drankje en ijsje. En kregen we nog en zak met allerlei spulletjes. Wij vonden het kei tof!

RSS
123